Junior Researcher Academy la UMFST!

Studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș interesați de cercetare științifică sunt invitați să se alăture proiectului Junior Researcher Academy, un demers al Universității care își propune să susțină excelența în cercetare/inovare în rândul tinerilor cercetători.

„Junior Researcher Academy este o inițiativă a UMFST asumată în actualul program de dezvoltare instituțională 2020-2024, de a susține în mod sistematic studenții care au dorință și aptitudini de dezvoltare personală în domeniul cercetării. Proiectul va oferi studenților posibilitatea de a fi incluși în colectivele și proiectele de cercetare/inovare ale universității, de a avea acces la infrastructura de cercetare a universității, de a beneficia de instruire avansată în metodologia cercetării științifice, de granturi interne de cercetare, de susținere financiară a mobilităților și de diseminare a rezultatelor activității de cercetare științifică. Cele trei nivele: Entry level, Involved level și Dedicated level pe care le vor putea obține studenții membri ai Junior Researcher Academy vor reflecta calitatea și progresul activității acestora. Dintre ei se vor selecționa cei care vor constitui resursa umană de elită, necesară dezvoltării universității. E pluribus unum!”, a anunțat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Pentru a afla mai multe detalii despre Junior Researcher Academy, studenții interesați sunt invitați să urmărească o emisiune dedicată acestui proiect: https://bit.ly/31QqfzE .

Pagina de Facebook Junior Researcher Academy se poate consulta aici.