Aventura Erasmus continuă!

Dacă nu v-ați depus încă dosarul pentru Erasmus, venim cu vești bune!

Biroul Erasmus+ anunță o selecție suplimentară pentru mobilități Erasmus de studiu pentru anul universitar 2020-2021 – semestrul II.

Studenții Facultăților de Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere "Petru Maior" și Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureș pot trimite online dosarele de candidatură la Biroul Erasmus+ , în perioada 04.06.2020 – 26.06.2020, la adresa veronica.zaharagiu@umfst.ro.

Selecția pentru mobilitățile Erasmus de practică (plasament) rămâne deschisă. Studenții Facultăților de Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere "Petru Maior" și Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureș pot trimite online dosarele de candidatură la Biroul Erasmus+ la adresa veronica.zaharagiu@umfst.ro .

Cuantumul bursei este cuprins intre 470 și 520 Euro/lună (pentru mobilități de studiu) și 670 și 720 Euro/lună (pentru mobilități de plasament), în funcție de țara de destinație + sprijin financiar în valoare de maximum 100 Euro din fonduri proprii ale UMFST G. E. Palade Tg. Mureș.

Studenții beneficiază de ajutorul și consilierea Biroului Erasmus+ în pregătirea dosarului de selecție online, scriind la adresa de email veronica.zaharagiu@umfst.ro ori telefonic, apelând 0265-250 142.