Precomenzi la University Press

Editura University Press a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează studenții că în perioada lunii septembrie își pot comanda online cărțile și cursurile de care vor avea nevoie în anul universitar.

Pentru a putea comanda, studenții trebuie să se autentifice sau să își activeze contul pe platforma de precomandă. Înregistrarea se face AICI (https://precomenzi.umfst.ro/customer/account/login/), utilizând CNP-ul și data nașterii (format AAAA-LL-ZZ).

Nu mai târziu de 10 zile de la încheierea perioadei de precomandă studenții vor fi anunțați, printr-un e-mail, cu privire la data și ora la care sunt programați să-și ridice cărțile comandate de la Librăria Universității.

Informații suplimentare sau suport tehnic se pot obține la numărul de telefon: 0265-215.551 interior 254 sau la adresa de e-mail editura.universitypress@umfst.ro.

Vă reamintim că puteți închiria biciclete Pegas în noul an universitar pentru a vă deplasa mai rapid în oraș, între cămine studențești, universitate și spital. Detalii: https://pegas.umfst.ro/.