Invitație de participare și specificații tehnice achiziție servicii organizare seminar - Grant 32/SGU/NC/I

Beneficiarul Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a primit un Grant de la Ministerul Educației Naționale - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru Universități - SGNU derulate în Proiectul privind Învățământul Secundar - ROSE, și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția de „Servicii organizare seminar” cu tema „Optimizarea performanțelor educaționale și profesionale.

În conformitate cu preveederile Cap. II.4.4 din Ghidul Băncii Mondiale de implementare privind realizarea achizițiilor în cadrul granturilor, coroborat cu prevederile Cap. II.6.1 din Ghidul mai sus menționat, beneficiarul publică următoarele documente:

Invitație de participare pentru achiziția de servicii de organizare seminar cu tema „Optimizarea performanțelor educaționale și profesionale"

Specificații tehnice pentru achiziția de servicii de organizare seminar cu tema „Optimizarea performanțelor educaționale și profesionale"