First International Conference on Innovations in Population Health and Personalized Medicine

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș va organiza, în perioada 12 – 13 decembrie 2018, prima conferință internațională din Sud-Estul Europei de medicină personalizată „First International Conference on Innovations in Population Health and Personalized Medicine”, cu participarea a numeroși specialiști din întreaga lume.

„First International Conference on Innovations in Population Health and Personalized Medicine” va deschide porțile spre cea mai modernă formă de medicină care se practică astăzi la nivel internațional, lectorii de prestigiu din Europa, SUA, Canada, China și Coreea prezentând cele mai noi și remarcabile descoperiri și progrese din domeniu, precum și direcții de cercetare și inovare.

Din comitetul de organizare al conferinței fac parte: prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu Mureș, prof. dr. William Au, cercetător din China, prof. dr. Rodica Bălașa, directorul Școlii Doctorale din cadrul UMFST Târgu Mureș, prof. dr. Minodora Dobreanu, directorul Centrului de Cercetări Avansate Medico-Farmaceutice al UMFST Târgu Mureș etc.

Termenul limită pentru încărcarea rezumatelor este 31 octombrie 2018.

Înscrierile la conferință se pot face accesând: https://iphpm.org/customer/account/create/. Taxa de înscriere se poate achita până la data de 16 noiembrie 2018.

Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul: https://iphpm.org/ sau la adresa de e-mail: conference@iphpm.org.