Gala UMFST 2021, discursul anual al Rectorului

Cu ocazia Zilelor UMFST, desfășurate în perioada 6 – 10 decembrie 2021, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a sărbătorit ieri, 9 decembrie 2021, de la ora 18:00, la Centrul de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureș, evenimentul festiv devenit tradiție, Gala UMFST 2021.

Celebrată anual în cadrul Zilelor Universității, Gala UMFST a marcat încheierea unui an calendaristic definit de realizări susținute printr-un efort profesional remarcabil la nivel instituțional.

Evenimentul, desfășurat în prezența membrilor comunității academice și a invitaților de onoare, a debutat cu discursul anual al Rectorului, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, urmat de premierea excelenței academice, înmânarea diplomelor de onoare pentru contribuțiile aduse învățământului universitar și cercetării științifice pe parcursul întregii cariere și înmânarea diplomelor de apreciere pentru rezultatele deosebite obținute la Examenul de Rezidențiat, sesiunea noiembrie 2021.

Detalii: https://blog.umfst.ro/gala-umfst-2021/