O nouă ediție a Congresului International pentru Studenţi, Tineri Doctori şi Farmacişti „Marisiensis"

UPDATE: Având în vedere situația epidemiologică actuală privind transmiterea infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), Congresul International pentru Studenţi, Tineri Doctori şi Farmacişti „Marisiensis”, programat a se desfășura în perioada 25 – 29 martie 2020, se amână pentru perioada 21 – 25 octombrie 2020.

Liga Studenţilor din Târgu Mureş, împreună cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Târgu Mureș, organizează, în perioada 25 – 29 martie 2020, a XXIV-a ediţie a Congresului International pentru Studenţi, Tineri Doctori şi Farmacişti  „Marisiensis",  o manifestare științifică de referință în comunitatea academică.

Congresul „Marisiensis" este unul dintre cele mai mari congrese ale tinerilor medicinişti şi farmacişti din România. Manifestarea reunește anual cadre universitare, lectori, studenți și invitați din țară și din străinătate. Congresul reprezintă pentru tinerii medici și farmaciști un bun prilej de a-și prezenta rezultatele cercetării.  

Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul congresului: www.marisiensis.ro.