Manifestare științifică în domeniul otorinolaringologiei și otologiei

Cercetători, experți de top și profesioniști din domeniul sănătății participă, în perioada 7 – 10 iunie 2023, la Conferința Națională de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională și la cel de-al treilea Congres al Asociației de Otologie și Otoneurologie al Țărilor Mării Negre. Manifestările științifice se organizează sub patronajul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș și au ca tematică principală „Actualități și Interdisciplinaritate în oto-rino-laringologie”.

Potrivit organizatorilor, manifestarea este unul dintre cele mai așteptate evenimente din comunitățile de otorinolaringologie și otologie și reprezintă un bun prilej pentru cei 25 de invitați de a schimba cunoștințe și pentru a explora cele mai recente progrese în domeniu. Cu accent pe cercetarea de ultimă oră, practica clinică și îngrijirea pacienților, acest congres promite să fie o experiență științifică de neuitat.

„Conferința va avea loc în format fizic. Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau la început de drum, veți avea oportunitatea de a interacționa și cunoaște colegi din domeniu și de a participa la discuții și prezentări provocatoare. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Sovata pentru ceea ce promite să fie o conferință captivantă, cu un bogat conținut științific”, precizează organizatorii evenimentului.

Președintele Conferinței Naționale de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială este prof. univ. dr. Gheorghe Mühlfay, iar președintele Conferinței de Otologie și Otoneurologie este conf. univ. dr. Adriana Neagoș.

Program eveniment: https://orl2023.medical-congresses.ro/program/.