REZULTATE FINALE ALE PROCESULUI DE EVALUARE A ELIGIBILITĂȚII

Rezultate finale ale procesului de evaluare a eligibilității

PROCESUL DE VERIFICARE A ELIGIBILITĂȚII

Contestațiile referitoare la neîndeplinirea criteriilor de eligibilitate se pot transmite de către directorii de granturi prin e-mail, la adresa granturi.interne@umfst.ro , până cel târziu miercuri, 23 septembrie 2020, orele 12:00.

În cazul proiectelor declarate INCOMPLETE, documentele lipsă/neconforme menționate se pot transmite de către directorii de proiecte prin e-mail, la adresa granturi.interne@umfst.ro până cel târziu miercuri, 23 septembrie 2020, orele 12:00.

Orice contestație sau document primite în afara intervalului stabilit nu se va lua în considerare.

Rezultate privind procesul de verificare a eligibilității

COMPETIȚIA 2020 - GRANTURI INTERNE DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș lansează ediția 2020 a competiției de granturi interne de cercetare științifică. Aceasta se va desfășura pe trei domenii de cercetare principale: sănătate (medicină, medicină dentară, farmacie), inginerie/informatică și, respectiv, științe socio-umane, iar clasificarea finală va fi realizată separat pe cele trei domenii. Cererile de finanțare se vor completa conform procedurilor UMFST-PO-CC-01 respectiv UMFST-PO-CC-02 .

Cererile de finanțare completate, precum și anexele, se vor trimite în format pdf pe adresa de email: granturi.interne@umfst.ro

Termenul limită de depunere a acestora este 14 septembrie 2020.