Parteneriate

Rezultatele examenelor DELF/DALF februarie 2022 se comunică individual prin e-mail pe adresa indicată în formularul de înscriere

 

EXAMENE DELF (Diplôme Elémentaire de Langue Française)
Începând cu luna februarie a anului 2020, Facultatea de Ştiinţe şi Litere „Petru Maior” din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Tîrgu-Mureş este centru regional pentru examenul DELF, examen organizat împreună cu Institutul Francez din România şi Ministerul Educaţiei Naţionale. Delf-ul (Diplôme Elémentaire de Langue Française) este o diplomă de limbă franceză creată şi eliberată de statul francez, special pentru elevii, studenţii sau adulţii acelor ţări care au semnat convenţii cu CIEP Sèvres pentru astfel de certificări lingvistice.
Diploma care certifică nivelul de limbă evaluat este recunoscută în întreg spaţiul european, în spaţiul francofon, fiind necesară continuării studiilor academice în Franţa. 

SESIUNEA FEBRUARIE 2021
Inscrierea candidaților se face către Lector dr. Corina BOZEDEAN, organizator centru delocalizat, la urmatoarea adresa de email: corina.bozedean@umfst.ro
Înscrierea va fi validată în momentul în care se transmit, în cadrul aceluiaşi e-mail, atât fişa de înscriere completată, cât şi dovada plăţii şi o copie după actul de identitate / certificatul de naştere.
Calendar 2021
Fische inscription