Rezidențiat 19 noiembrie 2017

Repartiția candidaților

Alegerea locurilor/posturilor în specialitate şi a centrelor de pregătire se face în zilele de 26 și 27 noiembrie 2017 prin teleconferinţă, în intervalul orar 9:00 - 21:00. Candidaţii se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş sau Timişoara. La repartiție se pot prezenta candidații care au obținut un punctaj de minim 60% din punctajul maxim obținut pentru fiecare domeniu de concurs.
Dacă repartiţia nu se finalizează în prima zi, va continua în ziua următoare, în acelaşi interval orar sau, după caz, până la epuizarea locurilor/posturilor publicate la concurs sau a candidaţilor care au drept de a alege loc/post. Locurile şi posturile rămase disponibile la sfârşitul primei zile de repartiţie se vor afişa pe pagina de internet http://rezidentiat.ms.ro.
Pentru buna desfășurare a procesului de alegere a locurilor și posturilor scoase la concurs:

- Candidații sunt rugați să respecte cu strictețe regulile de acces în sala în care se organizează repartiția - NU poate fi depășită capacitatea sălii !
- Accesul în sala în care se organizează repartiția se va face în ordinea clasificării finale. Pe măsură ce candidații care au ales părăsesc sala, se va permite accesul următorilor candidați.
- Însoțitorii candidaților sunt rugați să respecte ceilalți candidați și să NU intre în sala de repartiție. Repartiția este a candidaților nu a însoțitorilor.
- Candidații și însoțitorii acestora sunt rugați să respecte cu strictețe indicațiile date de organizatori.

Programul de desfășurare va fi:

- duminică, 26 noiembrie 2017 - ora 9:00 – domeniul farmacie
- duminică, 26 noiembrie 2017 - ora 10:15 – domeniul medicină dentară
- duminică, 26 noiembrie 2017 - intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicină
- luni, 27 noiembrie 2017 - începând cu ora 9:00 – domeniul medicină

 

Lista locațiilor în care se organizează repartiția


Candidaţii sau împuterniciţii acestora care nu sunt prezenţi la data, ora şi locul fixate pentru alegerea postului ori a locului în specialitate şi a centrului de pregătire pierd drepturile conferite de concurs.

Comunicatul Comisiei Centrale

Punem la dispoziția celor interesați comunicatul Comisiei Comisiei Centrale referitor la contestațiile privind modul de alcătuire a întrebărilor și la contestațiile privind recorectarea lucrărilor la Concursul Național de Rezidențiat - sesiunea 19 noiembrie 2017.

comunicat

Domeniul medicină dentară - grila definitivă
var. A     var. B     var. C     var. D    

CONTESTAȚII

Eventualele contestații cu privire la concursul de rezidențiat din 19  noiembrie 2017, se pot depune la registratura universității, pana in data de 20 noiembrie 2017 ora 16:00

GRILE CORECTE

Grilele cu răspunsuri corecte pot fi vizualizate aici.

Rezidențiat 19 noiembrie 2017

Ministerul Sănătății organizează duminică 19 noiembrie 2017 concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie.

Detalii