Asociatia ESTIEM

"ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) is the organisation for European Students of Industrial Engineering and Management, who combine technological understanding with management skills. Our goal is to establish and foster relations between students.

Scopul ESTIEM-ului este să stabilească și să mențină relaționarea dintre studenții europeni de la inginerie industrială și management. După mai bine de 27 de ani, ESTIEM-ul a dezvoltat o organizație și a adus împreună 60.000 de studenți din peste 80 de universități din toată Europa. Studenții implicați în ESTIEM își dezvoltă toate calitățile cerute în ziua actuală de piața muncii, având o gândire deschisă, dorință de implicare, sunt la curent cu noutățile tehnologice și de asemenea au aptitudini lingvistice dezvoltate. 

ESTIEM-ul este locul perfect pentru studenții doritori să își dezvolte ideile personale, având posibilitatea să implementeze sau să dezvolte proiecte la nivel local și internațional. Studenții călătoresc, întâlnesc oameni noi, împărtășesc cunoștințele și descoperă culturi diferite învățând şi dezvoltându-se. Cert este că, studierea și dezvoltarea abilităților tehnice este esențială, dar în același timp este necesar să se includă și o dezvoltare personală.

Pentru informații detaliate despre organizație și proiecte se poate vizita website-ul www.estiem.org, pagina de facebook  a LG-ului: https://www.facebook.com/EstiemLGMures/ sau blogul asociatiei: http://estiemmures.blogspot.com/."