University Management System UMFST G.E. Palade Tg.Mureș

S-a lansat noua aplicație Portal Academic - SOLARIS care va înlocui Carnet Online: portal-academic.umfst.ro

Ghid funcționalitate Carnet Online

Ghid funcționalitate Plăți Online

Ghid modificare parola mail institutional - Office M365

La prima autentificare în aplicație se va completa câmpul Utilizator cu CNP-ul iar câmpul Parolă se va complete cu data nașterii de forma ZZ-LL-AAAA. După prima autentificare în aplicație se va deschide o fereastră cu un mesaj referitor la prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal. Pentru a avea acces la Carnetul Online trebuie accesat butonul de Confirmare, în caz contrar nu veți putea utiliza aplicația.

 

 

Manualul pentru utilizarea Carnetului online de student

Carnetul Online se acceseaza de la https://carnet.umfst.ro/ folosind CNP la nume utilizator iar la parola data nasterii de forma zz-ll-aaaa cu "-" intre zi, luna si an.

BlackBoard UMFST G.E. Palade Tg.Mureș

Acces Platforma BlackBoard UMFST G.E. Palade Tg.Mureș

Acces Office365

Anunțuri

ANUNT IMPORTANT – PROGRAMUL DE GRANTURI PENTRU CERCETARE-DEZVOLTARE SI INOVARE “Grantul pentru tineri cercetatori REGELE CAROL I”

Studentii anului I, an universitar 2017/2018, care in perioada studiilor liceale au obtinut cel putin o data, locurile 1, 2 sau 3 la olimpiadele nationale sau internationale de stiinte sunt eligibili pentru obtinerea acestor granturi.

Studentii eligibili vor depune la Registratura universitatii Anexa 2 la Ordinul ministrului cercetarii si inovarii nr. 471/24.07.2017 care aproba documentele pentru finantarea granturilor aprobate prin  HG nr. 403/2017.

Termen de depunere: 09.10.2017, orele 13.00

Sesiuni de comunicări științifice studențești

Marisiensis

TDK - Tudományos Diákköri Konferencia