Új karrierlehetőségek a gyógyszerész asszisztensek számára

[Translate to Magyar:]

A Marosvásárhelyi „George Emil Palade” Orvosi, Gyógyszerészeti, Tudomány és Technológiai Egyetem keretén belül működő Gyógyszerészeti Kar meghívja a „Vedd kezedbe a jövődet! Új karrierlehetőségek a gyógyszerész asszisztensek számára” témájú beszélgetésre.
Az eseményre 2022. április 6-án, szerdán kerül sor, a marosvásárhelyi Gyógyszerészeti Kar épületének 2-es Amfiteátrumában.
A gyógyszerész asszisztens olyan egészségügyi szakember, akivel kommunikáció frontvonalában gyakran elsőként találkozhatnak a gyógyszertárba betérő betegek, és akik ellátják a gyógyszerek kiadása mellett, az ehhez kapcsolódó betegtájékoztatást és tanácsadást. Kevés beteg tud különbséget tenni a gyógyszerész és a gyógyszerész asszisztens között. A két szakember a feladatai, az autonómia foka, szakmai státusza, karrierlehetőségei és fizetésbéli különbségek tekintetében különbözik egymástól.
A MOGYTTE Gyógyszerészeti Kara, a gyógyszerészet területén működő szakemberek igényeit szem előtt tartva, a gyógyszerész asszisztensek figyelmébe ajánlja a Kar keretében működő gyógyszerészképzést, mint a karrier-előrelépés lehetőségét.
Várjuk Önöket!