Online felvételi felkészítők

Az Egyetem 2020. április és június között folytatja a felvételi felkészítőket magyar nyelven biológiából és kémiából.

A képzéseket online tartjuk a Zoom platformon.

A felvételi felkészítők programja és további információk itt találhatók.

Az oktatócsomagok megvásárolhatók a https://pregatire-admitere.umfst.ro/ oldalon.

Szervezési szabályok a jelentkezők számára:

Minden jelölt (ingyenesen) fel kell iratkozzon a ZOOM platformra (zoom.us) PONTOSAN azzal az e-mail címmel és családnévvel/keresztnévvel, amellyel megvásárolta a képzési csomagot!

Ha lesznek az online konferencián azonos névvel és keresztnévvel rendelkező felhasználók, fenntartjuk a jogot, hogy csak ellenőrzés után engedjük meg a belépésüket. (Az Ön érdeke, hogy ne terjessze az online tanfolyamra szóló bejelentkezési adatait!)

Aki nem vásárolta meg a megfelelő csomagot 48 órával a tanfolyam előtt, nem fog tudni belépni az online képzésre!

Feladatok és ajánlások:

Javasoljuk, hogy minden résztvevő töltse le (https://zoom.us/download) a Zoom alkalmazást, és telepítse azt a kiválasztott eszközre (asztali számítógép, laptop, táblagép, telefon). A résztvevők ellenőrizzék az alkalmazás működését a készüléken (hangszórók, mikrofon, kamera). Javasoljuk továbbá egy kábeles internetkapcsolat használatát.

Az egyetem nem felel a jelöltek által használt eszközök esetleges helytelen működéséért, valamint az internethez való kapcsolódás minőségéért. Az egyetem felelőssége, hogy időben továbbítsa a csatlakozási adatokat a jelölteknek, és engedje meg a jelöltek számára az élő előadás követését.