Előrendelési kampány az University Press Kiadónál

A Marosvásárhelyi Orvosi, Gyógyszerészeti Tudomány és Technológia Egyetem keretében működő University Press Kiadó tájékoztatja a hallgatókat, hogy a szeptemberi hónap folyamán online előrendelhetik a következő tanévben szükséges könyveket és kurzusokat.

Az előrendeléseket az előrendelés platformon lehet leadni. Ehhez be kell jelentkezni vagy aktiválni kell a felhasználói fiókot a személyi szám (CNP) és a születési dátum (ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban) megadásával. Regisztrálni ITT (https://precomenzi.umfst.ro/customer/account/login/) lehet.

Az előrendelési kampány lejárta után legfeljebb 10 nappal a hallgatók e-mailen értesítést kapnak, hogy melyik napon, hány órakor vehetik át a megrendelt könyveket az egyetemi könyvesboltból.

További információk vagy műszaki segítség az alábbi elérhetőségeken: 0265-215.551, 254-es belső vagy editura.universitypress@umftst.ro.

Emellett emlékeztetni kívánunk mindenkit, hogy Pegas bicikliket továbbra is lehet bérelni az új tanévben is. Részletek itt: pegas.umfst.ro.