Examen DELF – Sesiunea Februarie 2020

Începând cu luna februarie a anului 2020, Facultatea de Ştiinţe şi Litere din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Tîrgu-Mureş este centru regional pentru examenul DELF, examen organizat împreună cu Institutul Francez din România şi Ministerul Educaţiei Naţionale. Delf-ul (Diplôme Elémentaire de Langue Française) este o diplomă de limbă franceză creată şi eliberată de statul francez, special pentru elevii, studenţii sau adulţii acelor ţări care au semnat convenţii cu CIEP Sèvres pentru astfel de certificări lingvistice.
Diploma care certifică nivelul de limbă evaluat este recunoscută în întreg spaţiul european, în spaţiul francofon, fiind necesară continuării studiilor academice în Franţa. 

Perioada de înscrieri pentru sesiune februarie 2020 : 13–31 ianuarie 2020
Înscrierea se face către Corina BOZEDEAN, organizator centru delocalizat, la urmatoarea adresa de email: corinadambean@yahoo.fr 
Înscrierea va fi validată în momentul în care se transmit, în cadrul aceluiaşi e-mail, atât fişa de înscriere completată, cât şi dovada plăţii şi o copie după actul de identitate / certificatul de naştere.

Informaţiile complete despre acest examen (sesiuni, nivele, competenţe, tarife), se găsesc pe site-ul Institutului Francez la următoarea adresă: http://institutfrancais.ro/ClujNapoca/delf-student/104/DELF_Elev/159
 

Convocation

Fiche inscription

 

SESIUNE FEBRUARIE 2020

DALF C1 feb 2020 

DELF Elève A1 feb 2020 

DELF Elève B1 FEB 2020 

DELF Elève B2 feb 2020 

DELF TP B1 feb 2020 

DELF TP B2 feb 2020