Facultatea de Farmacie a UMFST în orașul tău

În cadrul proiectului "Facultatea de Farmacie a UMFST în orașul tău", o delegaţie a facultăţii noastre a vizitat vineri, 06.04.2019, Colegiul Național "Radu Negru"  din Făgăraș, județul Brașov. Alegerea nu a fost întâmplătoare, ani la rând mulți elevi ai acestui colegiu devenind studenți ai facultății şi universităţii noastre și, mai mult de atât, făcând cinste colegiului prin rezultatele remarcabile din timpul studenției și cariera de succes pe care au urmat-o ulterior.

Am înțeles, încă de la vederea clădirii, a covorului roșu care urmează coridoarele înalte, a uniformelor şi a citatelor afişate încă de la intrare că acolo este cu adevărat o instituție de învățământ preuniversitar "pentru cei care vor să se înalțe prin educație".

Profesionalismul, dăruirea, dragostea de carte și cultură sunt câteva din atributele ce caracterizează profesorii pe care i-am întâlnit, în frunte cu prof. Remus Mogoș, director adjunct al acestui colegiu.

Elevii par să fie pregătiți integrării cu succes într-o societate dinamică. Am văzut fețe frumoase și luminoase, ochi inteligenți, deschiși unui învățământ modern și motivant. Este ceea ce le putem oferi şi ni-i dorim în aulele și laboratoarele noastre într-un număr din ce în ce mai mare!

Decan Prof. Univ. Dr. Daniela-Lucia Muntean