Examen Licență

VĂ RUGĂM SĂ CONSULTAŢI PERIODIC SITE-UL FACULTĂŢII LA CAPITOLELE EXAMEN DE LICENŢĂ ŞI LUCRARE DE LICENŢĂ PENTRU A FI LA CURENT CU ULTIMELE PREVEDERI.

Anunț pentru studenții integraliști din anii 4 și 5

Aveți posibilitatea să accesați Programul Bursele de Excelență, susținut de Farmaciile DONA, care se adresează studenților integraliști din anii 4 și 5, cărora li se oferă posibilitatea de a participa la un program plătit de pregătire practică în unitățile proprii, cu posibilitatea unei oferte ferme de angajare ca farmacist începător, după absolvirea Facultății de Farmacie.
Înscrierea în program a studenților se va face în baza unui scurt eseu despre motivația de a practica profesia de farmacist și a unui chestionar care definește profilul studentului. Studenții cu cele mai bune aplicații sunt invitați să facă parte dintr-un program de practică de o lună în farmaciile Dona, în urma căreia vor fi aleși cei mai buni dintre participanți.
Beneficiile de care se vor bucura cei cinci finaliști sunt:
-    Pregătire practică plătită;
-    Program de instruire sub îndrumarea unor farmaciști cu experiență;
-    Concediu de studii plătit pentru pregătirea și susținerea examenului de licență;
-    Acces la resurse profesionale și materiale suport;
-    Ofertă fermă de angajare ca farmacist începător, după absolvirea Facultății de Farmacie;
-    Plan de dezvoltare a carierei, pe termen mediu și lung – inclusiv oportunitatea de a accesa poziții de management;
-    Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă profesionistă, cu o nouă cultură organizațională, axată pe performanță și ambiție.
Chestionarul trebuie să însoțească eseul despre motivația de a fi farmacist și despre interesul de a face parte din echipa DONA. Formularul este disponibil la Secretariatul Facultății. Eseul nu are nici un fel de limită de pagini sau de structură. Eseul și chestionarul vor fi trimise la recrutare@farmaciiledona.ro, până la data de 7 iunie 2013. Cei selectați pentru a participa la programul eliminatoriu de practică de 1 lună vor fi anunțați prin intermediul Secretariatului Facultății, în 3 zile lucrătoare de la data limită de depunere a aplicațiilor.
 
Persoană de contact:
Conf. dr. Ciurba Adriana
Director Departament DSFS