Studii de masterat

Denumirea programului

Durata

studiilor

Nr. credite

Limba de predare

CALITATEA MEDICAMENTULUI, ALIMENTULUI ȘI MEDIULUI

1 an

60

română

COSMETOLOGIE ȘI DERMOFARMACIE

2 ani

120

română

BIOTEHNOLOGIE MEDICALĂ

1 an

60

maghiară

MEDICAMENTUL DE LA UZ LA ABUZ. FARMACOVIGILENȚĂ ȘI REGLEMENTARE

2 ani 120 română

 

Fișe de prezentare masterate

CALITATEA MEDICAMENTULUI, ALIMENTULUI ȘI MEDIULUI

COSMETOLOGIE ȘI DERMOFARMACIE

BIOTEHNOLOGIE MEDICALĂ / ORVOSI BIOTECHNOLÓGIA

MEDICAMENTUL DE LA UZ LA ABUZ. FARMACOVIGILENȚĂ ȘI REGLEMENTARE

În ceea ce privește organizarea studiilor de masterat și alte detalii legate de programele de masterat din domeniul Farmacie, vizitați secțiunea Masterat.

Denumirea masterului Adresabilitatea
CALITATEA MEDICAMENTULUI, ALIMENTULUI ȘI MEDIULUI   ●Responsabili de laborator din industria medicamentului, alimentului și cele din domeniul controlului de mediu;   ●Responsabili cu asigurarea calității din industria medicamentului, alimentului și protecția mediului;  ●Responsabili de cercetare-dezvoltare în domeniul medicamentului, alimentului și mediului;  ●Auditori de calitate.
COSMETOLOGIE ȘI DERMOFARMACIE ●Profesioniști din domeniile farmaceutic și medical: farmaciști, medici, medici dermatologi și specialiști în medicină estetică, asistenți de farmacie, cu licență, asistenți medicali, cu licență, absolvenți de studii cosmetice, cu licență sau absolvenți de alte studii cu licență, care lucrează în domeniul cosmetologiei sau domenii conexe acesteia; ●Farmaciști, medici, biologi, biochimiști, fizicieni, chimiști, ingineri chimiști care lucrează în laboratoarele de cercetare și dezvoltare, în producție și în laboratoarele de control ale industriei cosmetice și farmaceutice sau în laboratoarele de dezvoltare ale producătorilor de materii prime pentru produse cosmetice; ●Profesioniști din  companii care dezvoltă și comercializează produse cosmetice și trebuie să evalueze siguranța acestora; ●Specialiști din orice alt tip de societate implicată în domenii conexe, cum ar fi: detergenți, biocide, parafarmaceutice etc.
BIOTEHNOLOGIE MEDICALĂ ●Farmaciști din industria medicamentului; ●Farmaciști clinicieni; ●Medici specialiști; ●Biologi și chimiști. Notă. Aceste categorii de specialiști trebuie să fie cunoscători ai limbii maghiare.
MEDICAMENTUL DE LA UZ LA ABUZ. FARMACOVIGILENȚĂ ȘI REGLEMENTARE

●Absolvenților Facultății de Medicină; ●Absolvenților Facultății de Farmacie;      ●Specialiștilor care provin din mediu socio-economic (industrie farmaceutică, organisme cu atribuții de reglementare și control a medicamentului și suplimentelor alimentare) şi care justifică cunoştinţe de bază în specialităţile abordate prin masterat.