Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a II-a, este organizată în perioada 14-17 Octombrie 2015 la Tîrgu Mureș.

Evenimentul este organizat sub egida ISPOR ROMANIA, CAMERA DEPUTAȚILOR – Comisia pentru Sănătate și Familie, Societatea Română de Farmacoeconomie și Universitatea de Medicina și Farmacie Tîrgu Mureș.

Organizator știintific este Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș – Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management și Asociația SURYAM, managementul tehnic al evenimentului fiind asigurat de MedFarm Events.

La eveniment vor participa peste 300 de directori din unități spitalicești și clinici medicale, reprezentanții instituțiilor implicate în elaborarea politicilor publice, precum și companii producătoare și distribuitoare de medicamente și dispozitive medicale.

Participarea națională și internațională a unor personalități importante din domeniu transformă această conferință într-un important eveniment de schimb bilateral și de networking, oferind posibilitatea relaționării cu reprezentanți ai celor mai importante instituții și companii din domeniul sanitar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul conferinței: <link http: cnfms.ro invitati external-link-new-window>cnfms.ro