Un nou eveniment dedicat asistenților medicali de farmacie

Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș vă invită la dezbaterea cu tema: „Ai grijă de viitorul tău! Noi oportunități de carieră pentru asistentul medical de farmacie".
Evenimentul va avea loc miercuri, 6 aprilie 2022, ora 18.00, în incinta Facultății de Farmacie din Târgu Mureș, Amfiteatrul 2.
Asistentul medical de farmacie este un profesionist al sistemului de sănătate. Îl regăsim adesea în prima linie de comunicare cu pacienții care ajung în farmacii, asigurând servicii de informare și eliberare a medicamentelor. Puțini pacienți pot face distincția între un farmacist și asistentul de farmacie. Cei doi profesioniști se diferențiază prin atribuții, grad de autonomie, statut profesional, oportunități de carieră și ecart de salarizare.
Facultatea de Farmacie a UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, preocupată de nevoile specialiștilor din domeniul medicamentului, supune atenției asistenților medicali de farmacie oportunitatea de a face un salt în carieră prin urmarea studiilor programului de licență Farmacie.
Vă așteptăm!