Rezultate Admitere iulie 2021

COMISIA PENTRU REZOLVAREA CONTESTAŢIILOR ADMITERE IULIE 2021

Comunicat

CONFIRMAREA LOCURILOR din 28 iulie 2021

Confirmarea locurilor de către candidații declarați admiși pe listele din 28 iulie 2021 se va realiza prin achitarea taxei de inmatriculare și depunerea dosarelor fizice la decanatele facultăților, conform calendarului admiterii (https://adminfo.umfst.ro/calendar/), adica pana in 29.07.2021, orele 15:00.

Achitarea taxei de inmatriculare se face direct, la Casieria universității, situată în Piața Mărășești, nr. 15, la parter, între orele 8:00 – 14:00.

Contractul de finanțare a studiilor și anexa I la contract – Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se vor depune în 2 (două) exemplare originale, completate și semnate, odată cu dosarul fizic la Decanatul fiecărei facultăți.

Contractul de studii și anexa I la contract – Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se vor ridica de la decanatele fiecărei facultăți.

Confirmarea locurilor

Confirmarea locurilor de către candidații declarați admiși în urma concursului de admitere, sesiunea iulie 2021 se va realiza prin intermediul platformei de înscriere și apoi depunerea dosarelor fizice la decanatele facultăților , conform calendarului admiterii. (https://adminfo.umfst.ro/calendar/)

Ghid confirmare loc admis

Contractul de finanțare a studiilor și anexa I la contract – Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se vor depune în 2 (două) exemplare originale, completate și semnate, odată cu dosarul fizic la Decanatul fiecărei facultăți, în perioada 26 iulie 2021, ora 9:00 – 27 iulie 2021, ora 15:00.

Contractul de studii și anexa I la contract – Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se vor ridica de la decanatele fiecărei facultăți.

IMPORTANT

Candidații admiși fără loc la Medicină - limba română și Medicină Dentară - limba română, pot opta pentru un loc la programul de studiu Farmacie- limba română, indiferent de proba de concurs susținută, în limita locurilor rămase neocupate. Ocuparea locurilor se va face în ordine strict descrescătoare a mediilor de concurs obținute la concursul din 25 iulie 2021 . Cererile se depun exclusiv online pe adresa de email oficiu.admitere@umfst.ro până în 27 iulie 2021, ora 13:00.

Candidații admiși fără loc la Medicină - limba maghiară, pot opta pentru un loc la programul de studiu Medicină dentara - limba maghiară sau Farmacie - limba maghiară, indiferent de proba de concurs susținută, în limita locurilor rămase neocupate. Ocuparea locurilor se va face în ordine strict descrescătoare a mediilor de concurs obținute la concursul din 25 iulie 2021. Cererile se depun exclusiv online pe adresa de email oficiu.admitere@umfst.ro până în 27 iulie 2021, ora 13:00.

Locuri disponibile: Farmacie - limba română: 33 locuri, Farmacie - limba maghiară: 31 locuri, Medicină dentara - limba maghiară: 3 locuri

GRILE CORECTE – PROBĂ SCRISĂ – 25 IULIE 2021

Comunicat

Facultatea de Medicină
BIOLOGIE:   Varianta_1    Varianta_2    Varianta_3    Varianta_4
CHIMIE:   Varianta_1    Varianta_2    Varianta_3    Varianta_4

Facultatea de Medicină Dentară
BIOLOGIE:   Varianta_1    Varianta_2    Varianta_3    Varianta_4
CHIMIE:   Varianta_1    Varianta_2    Varianta_3    Varianta_4

Facultatea de Farmacie
CHIMIE ORGANICĂ:   Varianta_1    Varianta_2    Varianta_3    Varianta_4

Contestațiile pe subiecte se trimit în primele două ore de la afișarea grilelor corecte, respectiv 25 iulie 2021, ora 15:45, pe adresa rectorat@umfst.ro sau la Registratura universității.

REZULTATE FACULTATEA DE MEDICINA 23 IULIE 2021

Balneofiziokinetoterapie și recuperare
Nutriție și dietetică

Rezultate Facultatea de farmacie 23 iulie 2021

Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic
Chimie medicală